Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bármelyik Tóth Miklósné alkotás az Öné lehet 15% kedvezménnyel!

Ezért nem is kell sokat tennie!

kiallitas.jpg

Feltételek: Válaszoljon helyesen öt kérdésre, küldje el a válaszokat a szetozsu@gmail.com e-mail címre. Mindenki csak egyszer vásárolhat ezzel a kedvezménnyel.


A kérdések:

  1. Hol élte le az életét a festő?
  2. Melyik kortárs magyar művészeti lexikonban találkozhatunk vele?
  3. Hány kiállítása volt összesen életében?
  4. Hány fontos elismerést/ kitüntetést kapott?
  5. Melyik honlap tartalmazza a legteljesebben művészi munkáit?

collage-2017-04-24.jpg

Természetesen jelölje meg a megvásárolni kívánt alkotást!  Ez után felveszem Önnel a kapcsolatot. Az ajánlat nem vonható össze más kedvezménnyel! A kiválasztott alkotást, a katalógusban feltüntetett árhoz képest így a festmény árából 15% árengedménnyel vásárolhatja meg (a keretre ez nem vonatkozik) ! Az akció visszavonásig érvényes.

collage-2017-04-07--2-.jpg

A festmény kiválasztása: A képgalériában témánként nézheti meg a kínálatot de választhatja az alkotások videós bemutatását is.

A festő díjai ITT!

A 2016-os születésnapi kiállításból megmaradt Eladó festmények.

Vásárlás esetén készpénzzel történő fizetés után, Szerencsről, vagy Sátoraljaújhelyről elvihetők. A vásárlásról minden esetben adás-vételi szerződés készül. Az elszállítás postai úton, vagy futárszolgálattal is történhet. A postaköltség minden esetben a vevőt terheli. A csomagolás megfelelő módon történik, de garancia csak törékenyként (esetleg értéknyilvánítással) feladott árura van.