Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ahány fok, annyi % kedvezmény

A kedvezmény alapja a https://www.idokep.hu/idojaras/Szerencs-n a piros jelzésben feltüntetett aktuális, napi szerencsi csúcshőmérséklet. A kedvezmény mértéke arra a napra szól, amikor a rendelést leadja. 

Egy kattintással nézze meg a képet és az akción kívüli árát (a linkben beépítve, vagy a katalógusban , vagy a Képgalériában külön is látható az alkotás és a keret ára)! 
Legyen az Öné bármelyik, minimum 45000 Ft értékű festmény, óriási kedvezménnyel a fotón látható keretben. A keret és az esetleges futárszolgálat ára a kedvezményes árra jön rá. Minden festmény csak a saját keretében eladó. A festmények tehát keretezve, vagy keretezve és üvegezve kerülnek eladásra, pont ahogy a katalógusban meg van jelölve. Személyes átvétel Szerencsen lehetséges.
Az elkelt festményekről a képgalériában tájékozódhat.

Az akció a kijelölt festményekre visszavonásig érvényes. Az akció a festménysorozatokra is vonatkozik, így a 7 darabos Szulamit, a 3 darabos városok, a 3 darabos akril trilógia, illetve a 2 darabos olajpasztell és a 2 darabos farsangi ihletésű, zsűrizett tempera alkotásokra is.

Hívjon, vagy írjon, hogy megbeszélhessük a lebonyolítást!

A művész eredményeit ITT megtekintheti! 

Remélem, ezzel sikerül enyhítenem hőségérzetét és kedvet kap az alábbi festmények megvásárlásához.
 
A kedvezmény kizárólag a festmény árából kerül levonásra. 
Az ajánlat NEM tartalmazza a szállítás szükséges díját, valamint más kedvezményekkel NEM vonható össze. 
 
A kedvezmény az át nem vétel esetén, a rendelést követő 49. órában elévül.