Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


EXTRA! Rengeteg Tóth Miklósné akciós alkotás az Öné lehet további 10% kedvezménnyel!

Ezért nem is kell sokat tennie! Minden akciót a menüben megtalál, és a legtöbb akcióra (az ingyen futár akcióra nem) érvényes az ajánlat! Ez az EXTRA lehetőség visszavonásig érvényes!

kiallitas.jpg

Feltételek: Válaszoljon helyesen öt kérdésre, küldje el a válaszokat a szetozsu@gmail.com e-mail címre. Természetesen jelölje meg a megvásárolni kívánt alkotást! Mindenki csak egyszer vásárolhat ezzel a kedvezménnyel. A kedvezmény a keret árára nem vonatkozik.


A kérdések:

  1. Hol élte le az életét a festő?
  2. Melyik kortárs magyar művészeti lexikonban találkozhatunk vele?
  3. Hány kiállítása volt összesen életében?
  4. Hány fontos elismerést/ kitüntetést kapott?
  5. Melyik honlap tartalmazza a legteljesebben művészi munkáit?

collage-2017-04-24.jpg

Ez után felveszem Önnel a kapcsolatot. A kiválasztott alkotást, a katalógusban feltüntetett árhoz képest így a festmény árából 10% árengedménnyel vásárolhatja meg (a keretre ez nem vonatkozik) ! Az akció visszavonásig érvényes.

collage-2017-04-07--2-.jpg

A festmény kiválasztása: A képgalériában témánként nézheti meg a kínálatot de választhatja az alkotások videós bemutatását is.

A festő díjai ITT!

Vásárlás esetén készpénzzel történő fizetés után, Szerencsről, vagy Sátoraljaújhelyről elvihetők. A vásárlásról minden esetben adás-vételi szerződés készül. Az elszállítás postai úton, vagy futárszolgálattal is történhet. Ezek költsége minden esetben a vevőt terheli. A csomagolás megfelelő módon történik, de garancia csak törékenyként (esetleg értéknyilvánítással) feladott árura van.