Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válasszon nászajándékba akciós festményt!

Szeretné, hogy az Ön nászajándéka emlékezetes maradjon?  

Fontos, hogy nagylelkűséget és igényességet tükrözzön. A jó nászajándék olyan, aminek az ifjú pár örülni tud,és amire szüksége van.. Egy festmény élete örökké tart.  Egy festmény kiegészíti a közös fészket és otthonná varázsolja. A művész megálmodta, megfestette- legyen részese ennek a gyönyörűségnek!

 

20171111_110757.jpg

 

 


Az akció megjelenik máshol is! 

Két akciós alkotás vásárlása után a katalógusban szereplő (még meglévő) BÁRMELYIK alkotás az Öné féláron!https://www.tothmiklosnegaleria.hu/cikkek/katalogus.html

A festmény ára kerettel (vagy kerettel és üveggel) van megadva. A festmények keretezve, vagy keretezve és üvegezve kerülnek eladásra (kivéve a két ajándékként feltüntetett festmény, ami keret nélküli)

A kép címére kattintva megjelenik az alkotás és a link végén az eredeti ár is látszik. Minden festmény a képgalériában is megtekinthető, az eredeti ár és a (keret nélküli) méret  feltüntetése mellett. 

 

CSAK SZERETETBŐL 22000 FT

CSENDÉLET FEHÉR RÓZSÁVAL   35000 FT

LILIOMOK ÉS FRÉZIÁK  (A SZERETET VIRÁGAI)   40000 FT

ŐSZI SZÉPSÉGEK   45000 FT

SZÍNEKBEN KIFEJEZETT ÉRZÉSEK   35000 FT

TŰZBEN ÉGVE   35000 FT

VIRÁGÉNEK  35000 FT

 ANYÁK NAPJÁRA  40000  FT

 

A művész eredményeit ITT megtekintheti!

A festmények átvehetők készpénzfizetés ellenében: Sátoraljaújhelyen. Csomagküldő szolgálattal (Jófogás) , biztonságos csomagolásban, sérülésmentes érkezéssel a szállítás + 2695 Ft. Ebben az esetben a szállító cégnek fizet, átvételkor.

Hívjon , vagy írjon, a linken található elérhetőségen, hogy megbeszélhessük a lebonyolítást!

A vásárlásról ITT olvashat. 

 Ez az akció 2021. 07. 13 -tól 09. 30-ig érvényes!